SOBRE NOSALTRES

HOLA, NOSALTRES SOM ESTUDIANTS DE L’INSTITUT DE L’IES MARIA LLOMPART, ESTEM CURSANT 2N DE BATXILLER.

Jo sóc Josep Bernat i sóc un dels membres del grup, estic cursant 2n de Batxiller en el institut de Josep Maria Llompart. Tinc planejat ser enginyer informàtic i és per això que m’ha agradat el procés de creació aquesta pàgina, i més pel fet que tracta sobre un tema que m’interessa força perquè les IA són molt noves i poden ser un gran avenç per al futur.

Jo soc Andres Guerrero, soc un estudiant de segon de batxiller de l’IES JOSEP MARIA LLOMPART, les meves aficions són jugar a futbol, escoltar música i passar tempo amb amics, A més considero que les intel·ligències artificials són un tema important a tractar, ja que són el futur per això considero una bona idea fer una pàgina web sobre aquest tema.

Jo soc Stefanno Silva, sóc un estudiant de segon de batxiller de l’IES JOSEP MARIA LLOMPART, les meves aficions són jugar a basquet, escoltar música i jugar videojocs. A més, crec que les intel·ligències artificials són part del futur i serà imprescindible saber fer ús d’aquestes.

Aquest és l’institut del qual venim el Llompart, és un dels més grans de Mallorca, té capacitat per a 8 grups de Batxiller i la seva especialitat és l’artístic.

Dos de nosaltres fem el nou batxiller que va sortir, el Batxiller General. El nostre altre company està cursant el Batxillerat Científic.


© 2024