Moda i Fashion

Neural Fashion AI: utilitza intel·ligència artificial per a ajudar les marques de moda a crear continguts visuals d’alta qualitat de manera ràpida i econòmica. Aquesta eina fomenta la creativitat, la personalització i la sostenibilitat en la indústria de la moda, permetent generar imatges realistes usant només fotos de peces preses amb un telèfon mòbil.

Fashion Snoops: ajuda en el món de la moda en proporcionar anàlisi de tendències, informes de passarel·les, anàlisis de col·leccions i dissenyadors, i en reconèixer la influència de les xarxes socials en la creació i difusió de les tendències. A més, ofereix programes i esdeveniments per a ajudar els creatius a mantenir-se actualitzats i prosperar en la indústria.

 Vue.ai: utilitza intel·ligència artificial per a millorar l’experiència del client i augmentar les vendes en el món de la moda. Ofereix solucions de comerç electrònic i màrqueting personalitzat, com a correus electrònics personalitzats i recomanacions de productes basades en dades de clients.

Següent Publicar

Deixar una resposta

© 2024