Diapositives i Presentacions

Autoslide: AutoSlide Ai és una eina que utilitza intel·ligència artificial per a ajudar en la creació de presentacions. Amb AutoSlide Ai, els usuaris poden generar plantilles personalitzables en qüestió de segons. L’eina permet crear diapositives amb text i imatges, i també es poden agregar elements addicionals.

Prezo AI: és una plataforma d’intel·ligència artificial que ajuda a crear presentacions professionals de manera ràpida i precisa. Utilitzant algorismes de processament de llenguatge natural, tradueix l’entrada de l’usuari en diapositives personalitzades. És fàcil d’usar i accessible per a tots, permetent crear presentacions impactants sense complicacions ni pèrdua de temps.

STORYD AI: és una eina d’intel·ligència artificial que ajuda a crear presentacions impactants i memorables. Ofereix plantilles personalitzables i permet agregar diversos elements multimèdia. Amb STORYD AI, és possible crear presentacions d’alta qualitat de manera ràpida i efectiva, facilitant la comunicació i l’èxit en l’àmbit professional.

Següent Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2024